torsdag 25 december 2008

Julafton

I år var det Ingemar o Lottas tur att ha julaftonsfirandet. Vi hade förra året. Men i år blev det bara jag, Tommy o Stig som åkte dit. Malin o Micke firade med hans föräldrar i Västerås och Erika o Andreas firade i Knutby med hans föräldrar.
Det blev en trevlig kväll med jättemycket mat och godis. Man blev verkligen proppmätt. Och så kan man ju inte låta bli att ta av nästan allt mat. Då får man skylla sig själv.
Jultomten gjorde sitt årliga besök =) Lännas tomte är verkligen en speciell tomte kan man säga. Vi har lärt oss vid det här laget att man kan inte ge några ömtåliga paket som han ska dela ut för då kanske det inte blir något kvar. Han jonglerar med paketen, babblar om allt o ingenting och snurrar helt allmänt till allting. Som tur så hade han med sig en tomtenisse den här gången som försökte hålla lite ordning. Men han är ju rolig i lagom dos så att säga=) Det går verkligen inte att beskriva honom. Han måste helt enkelt ses och höras.

Imorgon, juldagen så kommer Malin o Micke, Erika o Andreas, Sophie o Diana hit. Då ska vi fira jul en gång till. Mer mat och mer julklappar =)Fast då kommer inte den tomten hit. Puh, vilken tur!

Inga kommentarer: