måndag 1 november 2010

Måndag

Så var det måndag igen då. Kan knappt fatta det för helgen gick så fort förbi.
På fredagskvällen så var det jobb. När jag kom hem så var tre grannar här och spelade biljard. Det var ett killgäng så jag satt mig för att kolla på TV och fixade med lite annat istället. Men det var trevligt ändå.

Lördag tog vi sovmorgon. Vaknade inte förrän vid halv 10-tiden. Men det var riktigt skönt faktiskt.
Vi hade bestämt oss för att börja köra in ved i vedboden så det var tur att vädret var ok. Inte roligt att hålla på med sånt när det regnar. Fick hjälp av grannpojken så det gick smidigt och snabbt. Tyvärr så hann vi ändå inte färdigt så det får väl bli nästa helg.
På kvällen hade brandkåren i Knutby 70-års jubileum i Knutbygården.
Det var mat och dans till dansbandet Rezar. Hade aldrig hört talas om dem men de kommer tydligen från Uppsala. Bra att man använder sig av lokala förmågor ;)  Ja just, även maten var lokal. En tjej från Knutby fixade den. Hon är superduktig på att göra god mat.
Väldans trevligt hade vi och kvällen gick som vanligt väldigt fort.

Söndagen kom och vi fick flytta tillbaka klockan. Det var skönt för då fick man ju en timme till att sova på.
Vid ett-tiden kom Malin o Micke med familj och hälsade på. Malin skulle låna min symaskin för att sy gardiner och kuddöverdrag. Så det blev en trevlig eftermiddag. Avslutade med att käka mat ihop innan de åkte hem. Lite senare åkte vi till Jayne och Stefan och tog en fika. Det är sååå länge sedan vi har träffats och hittat på något ihop. Tiden går ju så fort och alla är ju sååå upptagna hela tiden. Fattar inte!! Men det är väl så alla lever idag.

Ja, appropå det... Måste nog skynda mig nu. Ska åka till Almunge med skräp (vi har ju fortfarande ingen sopsortering i Knutby). Ska passa på att handla oxå så att man inte bara åker för skräpets skull. Sedan blir det hem och laga mat, träna på crosstrainern och förhoppningsvis hinna baka. Ingen lugn stund... ;)

1 kommentar:

Jessica sa...

åh så mysigt ni verkar haft de och vilken snygg party bild jag fick utav er :D riktigt snygga ju.. ni verkar haft de bra.. kramar