söndag 16 januari 2011

Vilken helg!! Fylld med roliga saker!!

Ja det har verkligen varit en fullspäckad helg.
Det började på fredagen. Först jobb 6.45-15.15. Jobbade in rasten så att jag fick gå en halvtimme tidigare. Får väl egentligen inte göra så men idag kändes det som att jag fick fuska lite.
Tommy hämtar upp mig utanför jobbet. Väl hemma så var det bara att skynda på. Duscha och byta om för att åka hemifrån igen. 45 minuter senare sitte jag och Therese på bussen. Först gick färden till Dragon Palace där vi skulle käka buffé. Så gott med kinamat!! Man kan nästan äta hur mycket som helst.

Sedan var det dax att gå iväg till teatern. Den var rolig faktiskt. Mycket skratt och full fart hela tiden. "Evigt ung" heter den och handlar om en teater som blir nedlagd och omgjord till ett äldreboende. När sköterskan är närvarande så är alla så lugna och fina och minns tillbaka på livet som varit men när hon lämnar rummet så slår de klackarna i taket och röjer loss till pop-och rocklåtar. Helt klart sevärd!

När den var slut så var det en del av gänget som åkte hem. Resten av oss gick på "Hotell Hörnan" för att umgås över en öl eller drink. Det blev ju så klart jobbprat men även en massa annat trevligt. Det är synd att man inte gör sådant här oftare. Man mår bra av att göra andra saker ihop än att bara jobba.

I går så var Jayne o Stefan här på middag. Jag hade lovat att bjuda dem på middag eftersom vi blev bjudna på allt hos dem på nyårsaftonen. 3-rättersmiddag med biljard blev det. Alla var mätta och nöjda när kvällen var slut. Nöjdast var nog jag och Jayne som vann biljarden helt överlägset. Fast vi fick ha lite lättare regler eftersom vi är tjejer så det kan ju ha varit en bidragande orsak.

I kväll så ska vi till Erika och Andreas på middag. Det blir mysigt! Senare på kvällen är det "Solsidan" på TV som gäller. Det har ju äntligen kommit nya avsnitt av den serien. Som man har längtat!! =)

Ska försöka göra lite nytta nu innan det är dax att åka.

1 kommentar:

Jessica sa...

ja teaterna var verkligen bra och de va jätte kul. de här borde man göra oftare än att bara jobba ihop de håller jaag med om :) kramar