fredag 5 juni 2009

"Gänget från landet" på besök i stora staden

Har pratat ett bra tag om att vi på "Blå bogrupp" ska göra något roligt ihop. Det ska vara bra för sammanhållningen i gruppen...


Och nu blev det äntligen av. Igår bar det av till Stockholm. Vi skulle gå på Cosmonova. Jag glömde ju så klart kameran hemma. Vad hade jag väntat mig!!!
Det var den här filmen som vi såg. Kan verkligen rekommendera den. Till er som inte har varit någon gång på Cosmonova. Åk dit!!!Det är verkligen en upplevelse.
http://www.cosmonova.se
Man kan även gå på en utställning på museumet men det hoppade vi över.
Efter filmen så tog vi tunnelbanan till centrum. Vi skulle äta något gott innan vi åkte hem.
Men eftersom ingen av oss hittar så bra i Stockholm så tog det ett tag innan vi hittade något bra ställe. Och det måste ju passa för alla oxå. Det kan vara svårt när man är många.
Till slut hittade vi en liten restaurang med thaimat o sushi. Så alla blev mätta o nöjda till slut.
Kom tyvärr inte ihåg namnet på den men jag kommer ihåg var den ligger. Kan vara bra till en annan gång.
Nu hade klockan blivit ganska mycket så vi tog tåget mot Uppsala igen. Eftersom man bor på landet så tar det ju ett tag innan alla kom hem. Men det var en väldigt trevlig eftermiddag o kväll. Hoppas att vi fortsätter att träffas och hittar på något tillsammans. Man behöver göra något annat än att bara jobba ihop.

1 kommentar:

Jessica sa...

Nää de är verkligen inte lätt att hitta i sthlm, hihi.. men tur att man hittar i uppsala. Ni verkar haft de mysigt =) Kramar