söndag 22 augusti 2010

Veckan som varit...

Har inte hunnit skriva så mycket den här veckan. Det har väl inte hänt så mycket heller. Nästan allt hände på helgen.
Onsdagen gick väldigt fort för då var det fullspikat hela dagen. Började på morgonen när jag skulle vara på Akademiska kl 10. Jag hade anmält mig till att vara med på en forskningsstudie. Det gick ut på att undersöka kvinnor som fick i sig hormoner i någon slags form som t ex p-piller, p-sprutor eller hormonspiral. De vill undersöka hur deras blodkärl såg ut i förhållande till kvinnor som inte tar något preparat.
Jag tycker att det är intressant att ställa upp på sådant där. Alltid lär man sig väl något + att man blir undersökt. Hade iallafall fina blodkärl tyckte de och det var ju positivt.
När det var klart så skulle jag träffa Eva på stan. Det var länge sedan vi sågs så vi skulle käka lunch ihop och ta en liten shoppingtur. Alltid lika trevligt!
Sedan skulle jag hinna hämta mitt nya pass som jag beställde i förra veckan innan det var dax att åka och jobba. Vi ska ju snart åka till London på en liten minisemester så då var jag ju tvungen att fixa giltigt pass. Hann hem och vända faktiskt men det var inte mer än så.

I fredags kväll efter jobbet så käkade vi kräftor. Det är ju så otroligt gott!!
Malin, Micke, Milian och Alva kom och hälsade på. De kom tidigare på dagen men då hann jag knappt träffa dem för jag skulle åka och jobba. Men som sagt, när jag kom hem så hade de fixat så att vi käkade kräftorna ihop.

Så skönt med ledig helg. Lördagen kom. Är så härligt att vakna av sig själv och känna sig pigg. Vaknade vid 8-tiden och var utsövd. Tänkte på Malin som då redan hade hunnit varit vaken någon timme. Hon var nog inte så pigg. Låg och läste en stund men sedan var det dax att kliva upp och käka frukost.
Svärfar ringde och frågade om vi ville följa med på auktion. Själv har jag inte varit på sådant på flera flera år  så det kunde ju vara kul tänkte jag. Men det var inget särskilt som vi tyckte att vi ville ha så vi åkte därifrån ganska snabbt. De hade fina höganäskrukor men det var inte värt att stå där för att vänta flera timmar på dem. Efteråt så hörde jag att de hade gått ganska billigt så det kanske var synd att jag inte stannade. Men men.. det blir väl fler gånger.

Väl hemma igen så var det bara att packa. Vi hade bestämt med Tom och Therese att vi skulle följa med ut i deras båt. Vi skulle åka till en fin liten ö och ligga kvar på båten tills dagen efter. 
Det var ett jättefint ställe och så välordnat med bord och bänkar där man kunde grilla. Utedass fanns det där och förråd med ved. T om en darttavla hade de hängt upp. Det är en förening som äger stället och Tom är medlem där. Jättebra för då kan de ju verkligen hålla ordning och fräscha upp stället regelbundet.
Vi åt och drack gott (grillade så klart). Sedan så badade Tom o Tommy men jag bara doppade mig. Badkruka som man är så tyckte jag att det var på tok för kallt. 17 grader! Brrr!!
Idag när vi vaknade så var det strålande sol. Satt ute på klipporna och solade hela förmiddagen. Såå skönt!
Det var en sån mysig helg. Hoppas att vi kommer att göra om det nästa sommar.

Nu är det söndag kväll och fortfarande så skiner solen. Ska snart snöra på mig gympaskorna och ta en långpromenad.

2 kommentarer:

camilla sa...

hej.. va kul å åka till london! vilka ska dit? du å tommy?

Jessica sa...

åh de låter mysigt det =) va fint namn Alva fick :D kräftor har jag aldrig smakat.. haha.. så jag ligger nog efter på det.

ska prata med helen i morrn om bytet på helgen hann inte med de denna evcka. kram