tisdag 25 maj 2010

Veckan som varit + Vårruset

Förra veckan hände det inte så mycket men jag hann ändå inte skriva några inlägg. Konstigt det där, hur det kan bli ibland...
Men vad hände då? Ja, som sagt så var det inte så mycket. Dagarna bara rullade på. I fredags kväll så bjöd en jobbarkompis på mitt andra jobb hem oss på grillkväll. Tyvärr kunde inte alla komma men de flesta var där + så klart vår brukare som vi jobbar hos. Vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat och dryck. Några av oss testa även att hoppa på deras studsmatta. Haha!!!Vilken syn!! Men ganska roligt var det ändå =)

I går var jag + några av jobbarkompisarna på mitt första jobb iväg för att gå/springa Vårruset.
Det börjar med att man går/springer 5 km runt en fin bana. Väldigt mycket folk så det kunde vara svårt att ta sig fram ibland men det gick bra. Efter målgången kunde man gå och hämta sin picknick-korg (om man hade anmält sig som en grupp).Sedan var det bara att slå sig ner i gräset och packa upp och mumsa i sig.
Det var verkligen roligt. Framför allt att man kan hitta på något med jobbarkompisarna även utanför jobbet.

1 kommentar:

Jessica sa...

de va jätte kul och gå/springa vårruset och picknick va ju gott med :) Ja de är ju kanon kul och hitta på annat med jobbarkompisarna ju :) mysigt!!

kram