tisdag 26 april 2011

Tisdag och ledig dag

Så skönt att vara ledig idag. Tyvärr är det inte lika fint väder idag men det gör inte så mycket. Det är bara jobbigt att sitta ute när man har pollenallergi och det vill man ju göra när det är fint väder och sol.

Har börjat virka en babyfilt till Erika. Vill ju så gärna hinna göra färdigt den tills juli när bebisen är beräknad att komma. Det knepiga är ju att jag inte vet om det blir en kille eller tjej så jag får göra en rosa och en blå och hoppas hinna med att göra färdigt båda två. Då kan man ju tycka att det är bättre att göra en neutral som passar till både flickor och pojkar men nej nej... Det ska vara rosa eller blått tycker jag.
Har börjat med den rosa men även köpt garn till den blå.



I kväll ska jag ut och äta med jobbet. Nästa vecka tar Carema över så nu har Uppsala kommun bjudit oss på mat som ett litet avslut kan man väl säga. Så då får man väl passa på. Tyvärr kan ju inte alla gå samtidigt för då behövs det så många vikarier så vi har blivit uppdelade på två kvällar.
Restaurangen som vi ska gå på heter "Peppar Peppar" Har själv aldrig varit där men de som har varit där säger att det är väldigt god och fin mat.

Nej om man skulle ta ett träningspass på crosstrainern innan man ska iväg. Har blivit dåligt med träning i påskhelgen.

Inga kommentarer: