måndag 28 november 2011

1:a advent

I helgen var det ju som bekant 1:a advent. Det kom tom lite snö fast inte förrän på kvällen. Och det lilla som kom är nästan borta i dag
I fredags var Jayne och Stefan här på middag. Vi käkade tacos och sedan pepparkakscheesecake till efterrätt. Den blev faktiskt riktigt god! När de kom så bjöd jag på glögg. Fast utan att värma den som man brukar göra. Den hette Grythyttans skogsglögg och innehöll bla blåbär och lingon. Väldigt god och särskilt när den var kall. Nu är den ju säkert god varm oxå. Ska testa det nästa gång jag dricker den.
Vi hade en trevlig kväll som vanligt med den familjen =)

På lördagen kom Erika och Andreas hit och tjuvstartade 1:a advent. Det blev både lussekatter, glöggkladdkaka, pepparkakor, glögg och ischoklad.
Men tidigare så käkade vi tacogryta. Oj då tacos igen!! Ja så kan det bli ibland. Miss i planeringen eller så ingen planering alls kanske...
Sedan kollade vi på film innan det var dax för dem att åka hem.
Hade en trevlig och mysig tjuvstart på 1:a advent.

I går så jobbade jag extra på morgonen. Det är alldeles lagom att jobba till kl 12. Då har man ändå nästan hela dagen kvar att hinna göra något annat på.
Tom o Therese ringde och bjöd över oss på adventsfika på kvällen. En dag till med en massa gott! Oj oj var ska detta sluta?? Flera veckor kvar och man trycker i sig så här mycket onyttigt redan!!
Men vet ni vad vi åt till middag!!??
Hade ju så klart över en massa rester från helgen så det fick bli tacos igen. Men lättsamt för då behövde ju man inte tänka ut något annat.

Idag är det måndag och det betyder ju att en ny vecka har börjat. Skönt att jobba en dag och sedan får vara ledig två. Det är lyx kan man säga.


1 kommentar:

Jessica sa...

åh va gott med pepparkakscheese cake. har du recept på de?? :) vill ha isf :D

va fint ljus med siffrorna på, den gilla jag verkligen.vart har du köpt den? =) kram